Menu

Husnes Camping

LAZY trøkker til på Gry Helge's 24/2-18

Etter mange år på scenen, er Lazy en god, gammel kjenning for folk i Indre Hardanger, men for ordens skyld: Bandet består av Terje Hultstrand, - gitar og vokal, Bjarte Haara - bass og Krister Andersson - slagverk. Terje har en heftig røst som rekker både lengre og høyere enn det noen annen nålevende harding kan matche. Bjarte og Krister korer stødig og unnslår seg ikke for litt heftig refrengjubel når stemningen og temperaturen i salen er på stigende. 

Lazy covrer det meste og har et vidt repertoar av slagere fra flere tiår innen country, pop og rock – deriblant selvsagt en og annen ballade. Allerede tidlig i det andre av tre sett, begynte publikum å klø i beina og følte trang til å avreagere på dansegolvet. Det herlige med en spilleliste som inneholder låter folk kjenner godt, er at den også innbyr til allsang. Så det var god stemning rundt bordene., så vel som på dansegolvet.

De tre musikerne kommuniserte stort sett med store smil seg imellom, så det var åpenbart også god stemning på scenen. Noe man faktisk kunne høre gjenklang av i vokalen, for Terje rullet lystig – skotsk på r – en gjennom hele Whisky in the Jar og løftet sangstemmen til nye høyder ettersom kvelden skred frem. Vi fikk Creedense, vi fikk Springsteen, vi fikk Neil Young, vi fikk Jayhawks, REM, The Band ,Tony Carey og så videre og så videre… Nevn er såkalt Evergreen fra nyere tid, Lazy har den garantert på repertoaret.

Go Back

Comment

Kommentarer

There are currently no blog comments.