Menu

Husnes Camping

Dette skjer hos oss

Gardsbruk på Gry Helges! 18 Mai

Ei krysning tå hav, ulja og kruttslam. Plateaktuelle GARDSBRUK er eit band med base på Sotra utanfor Bergen. Musikken kan beskrivast som fest-country på dialekt, og det svingar. Spreke gitarriff, god driv, humor og galskap.

Tekstane gjenspeglar livet i bygdenoreg – noko som blir forsterka av vokalist Knut Joachim Pedersens djupe stemme og gode forteljarevne. Låtane er i hovedsak skrevet av vokalist Pederesen, og produsent Kåre Glesnes. Godt samarbeid på lemen gjer at dei no har ei god samling låtar å spele på konsertane.

GARDSBRUK har fire singlar ute, som har tilsaman over 1 000 000 streams på Spotify, og kom med sin fyrste plate `Møtting` i desember 2016

Du får lett musikken på hjernen, og du vil ta deg i å villa syngja med. Så likar du gode gitarriff, flinke musikarar, glimt i auga, og at du ikkje kan motstå å stemma i? Ja du likar du GARDSBRUK

Vårslepp på Gry Helges!

Gry Helges inviterer til Vårslepp! Her vil det bli to dager spekket med musikk og underholdning... Kultur for alle!
Dette blir en ny og spennende event for Husnes og Kvinnherad!

 

Musikk i Påsken!

Flott musikk og god stemning i Påsken hos Gry Helge's Bar & Restaurant.

Håper vi ser deg :)

Henning Sæbø 24 Mars

På Lørdag kommer Henning Sæbø, trubadur fra Halsnøy som spiller kjente pub-låter og byr opp til allsang.

Ta danseskoa på og kom du og da vel :D

 

Våren på Gry Helge's Bar & Restaurant

Det blir mye god musikk hos oss utover våren!

Vi håper du vil komme :D

Vossa Rebels på Gry Helges påskeaften 2018!

Dette er vidunderbandet, ennå ikke fylt 18 år, men som reiser rundt på Norges største festivaler og forbauser mennesker over det ganske land! Nå ser du de på Norske talenter på TV2, og du kan få oppleve de LIVE på Husnes påskeaften 2018...Dette må di IKKE gå glipp av !

LAZY trøkker til på Gry Helge's 24/2-18

Etter mange år på scenen, er Lazy en god, gammel kjenning for folk i Indre Hardanger, men for ordens skyld: Bandet består av Terje Hultstrand, - gitar og vokal, Bjarte Haara - bass og Krister Andersson - slagverk. Terje har en heftig røst som rekker både lengre og høyere enn det noen annen nålevende harding kan matche. Bjarte og Krister korer stødig og unnslår seg ikke for litt heftig refrengjubel når stemningen og temperaturen i salen er på stigende. 

Lazy covrer det meste og har et vidt repertoar av slagere fra flere tiår innen country, pop og rock – deriblant selvsagt en og annen ballade. Allerede tidlig i det andre av tre sett, begynte publikum å klø i beina og følte trang til å avreagere på dansegolvet. Det herlige med en spilleliste som inneholder låter folk kjenner godt, er at den også innbyr til allsang. Så det var god stemning rundt bordene., så vel som på dansegolvet.

De tre musikerne kommuniserte stort sett med store smil seg imellom, så det var åpenbart også god stemning på scenen. Noe man faktisk kunne høre gjenklang av i vokalen, for Terje rullet lystig – skotsk på r – en gjennom hele Whisky in the Jar og løftet sangstemmen til nye høyder ettersom kvelden skred frem. Vi fikk Creedense, vi fikk Springsteen, vi fikk Neil Young, vi fikk Jayhawks, REM, The Band ,Tony Carey og så videre og så videre… Nevn er såkalt Evergreen fra nyere tid, Lazy har den garantert på repertoaret.

Romjula 2017

Musikk hos oss i Desember

Musikk i Oktober

View older posts »